OVER ONS

Sabana is een latin-en gipsy jazz-trio dat met veel passie het publiek niet onberoerd laat met hun zonnige, weemoedige en opzwepende muziek.......

Zang: Carla Maljers

Zangeres Carla Maljers begon in haar jeugd met pianolessen en nam deel aan diverse zangworkshops in combinatie met zanglessen in jazz- en wereldmuziekstijlen.

In verschillende projecten ontstonden inspirerende   samenwerkingsverbanden, zoals bijvoorbeeld met de latin-pianist Vladimir Fraga Sierra uit Cuba. Als zangeres van Sabana heeft ze ook de gipsy-muziek omarmd.

 
Gitaar: Roy van der Lee

Roy van der Lee speelt vanaf zijn 15e jaar gitaar en speelde in allerlei muzikale verbanden op diverse podia.

Als veelzijdig gitarist speelt hij klassiek, gipsy, latin, Spaans, blues, jazz en rock. Bijzondere ervaringen deed hij op tijdens optredens met Virgillio Valdez (Buena Vista Social Club), Jimmy Rosenberg en Karin Bloemen.

In 2013 bereikte hij de halve finale in “De beste gitarist van Nederland” op Radio 2.

Piano/Accordeon: Robert Brands

Robert Brands is toetsenist, producent en componist. Al op jonge leeftijd speelde hij orgel en accordeon. Daarna maakte hij deel uit van coverbands als Spiv en Prima Vering & de Schokbrekers. Met de laatste band toerde hij door Europa. Als freelance-muzikant speelde Robert o.a. met De Heren van Amstel Live, Mai Tai, CB Milton, The Gibson Brothers, Jimmy Bo Horn, en met diverse artiesten uit het binnen en buitenland.

Volg ons op

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White SoundCloud Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now